ΠΑΡΟΧΕΣ

Η διεύθυνση του παιδικού σταθμού μας μετά από πολυετή εμπειρία στη διαχείριση παιδικών σταθμών, προσφέρει τις καλύτερες εκπαιδευτικές παροχές για τα παιδιά !!!
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διατροφή

Με αγνές πρώτες ύλες παρασκευάζουμε καθημερινά ολόφρεσκα γεύματα πλούσια σε θρεπτική αξία που έχουν επιμεληθεί η παιδίατρος και η διατροφολόγος μας και υλοποιούνται από τη καταρτησμένη μαγείρισσα, η οποία τηρεί το  Διάγραμμα Ροής για την παραγωγή υγιεινών και ασφαλών τροφίμων. Παρέχεται  πρωινό, μεσημεριανό και απογευματινό.

Μεταφορά

Δυνατότητα μεταφοράς με ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία με ασφάλεια και χρονική ακρίβεια από έμπειρους οδηγούς και συνοδούς και τη δυνατόν μικρότερη διάρκεια μεταφοράς.Στα σχολικά υπάρχει κινητή τηλεφωνία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονιών.

Παιδίατρος

Παρακολούθηση από παιδίατρο-Ατομική εξέταση-Ενημέρωση καρτέλας υγείας παιδιών-Συμβουλευτική για θέματα ιατρικής φύσεως.

Παιδοψυχολόγος / Παιδοψυχίατρος

Σχολή Γονέων- Συμβουλευτική γονέων

Σημαντικός είναι  ο ρόλος της ψυχολόγου – συμβούλου στην ευαίσθητη νηπιακή ηλικία, η οποία  καλείται να παρέμβει σε θέματα που αφορούν τόσο στα παιδιά που εντάσσονται για πρώτη φορά στο σχολικό περιβάλλον, όσο και στην οικογένεια, ενημερώνοντας και στηρίζοντας τους γονείς.
Ενισχύουμε την αμφίδρομη συνεργασία σχολείου-οικογένειας,με τη διοργάνωση Σχολής Γονέων με στόχο τη διερεύνηση των σχέσεων μέσα στην οικογένεια και την αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων επικοινωνίας, ώστε να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικότερα οι δυσκολίες που παρουσιάζονται στη διαδικασία ανατροφής και αγωγής του παιδιού.